Allt om Sushi Yama i Söderhallarna

Sushi restaurang i soderhallarna | hurbuzz.se

Gillar du sushi och allt som har med japansk mat att göra har du med största sannolikhet någon gång ätit på Sushi Yama – Sveriges största sushikedja. Deras fräscha restauranger hittar du från Göteborg i syd till Uppsala i norr och de slår ständigt upp sina portar i nya städer. Nu senast har de även lanserat en egen tidskrift där du kan läsa om allt från restaurangkedjans historia, intressant fakta om olika ingredienser och spännande intervjuer. Ett otroligt kul sätt att få en närmare inblick i världen av sushi och hur den produceras.

En meny med stora valmöjligheter – även för gravida

I Stockholm hittar du gott om platser med attraktiv adress där det erbjuds Sushi Yama, bl.a. i Söderhallarna. Det gör att du kan börja eller avsluta din dag med shopping genom att njuta av riktigt god mat. Välj bland smaskiga Yama Rolls såsom Flying Salmon, California eller Spicy Tuna eller klassiska Nigirirätter med lax, räkor eller avokado. Du som är gravid kommer att bli extra glad – Sushi Yama erbjuder endast odlad lax från Norge som självklart serveras nygjord och färsk. En färsk odlad lax är nämligen en bra källa till DHA, vilket är viktigt för gravida att få i sig. Menyn uppdateras ständigt med nya goda alternativ som alla följer WWF:s fiskeguide.

Duka upp med sushi på festen

Planerar du en fest eller vill bjuda hela familjen på en underbar sushimiddag kan du även beställa någon av deras fantastiska Family and Party Plates med olika typer av sushi från Sushi Yama i Söderhallarna. Det är ett utmärkt alternativ på partymat då gästerna då kan välja de bitar de gillar bäst och du behöver inte förbereda på något annat sätt än att servera dem på ett vackert fat med lite soja, ingefära och wasabi.

Söderhallarna – ett bra val för sushiälskaren

I dagens samhälle vill vi gärna att saker och ting ska ske på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt. I Söderhallarna kan du både klippa håret i en ny snygg frisyr, gå på bio, handla en god flaska vin till helgen, veckohandla inför veckans samtliga middagar eller besöka någon av alla restauranger och caféer. Allt detta i en lugn och avslappnad miljö med gott om utrymme för umgänge och minnesvärda stunder. Som tidigare nämnt hittar du även Sushi Yamas i Söderhallarna med så generösa öppettider som måndag till torsdag kl. 10.00 – 20.00, fredag till lördag kl. 10.00 – 21.00 och söndagar kl. 11.00 – 20.00. Ta med vännerna eller familjen och spendera en härlig dag i ett köpcentrum och avsluta sedan med en underbar sulshimiddag – tillagad med kärlek och kvalitativa råvaror.