Det blir roligare att jobba när det är ordning och reda med bokföring online

Det blir roligare att jobba när det är ordning och reda med bokföring online | Hurbuzz

Att ”ha kontoret på fickan” är en bättre beskrivning än någonsin av en självständig företagare som är rörlig och flexibel i vår mobila och digitala tid. Men möjligheten att samla och utbyta information i en telefon betyder inte att behovet av duktiga samarbetspartners är borta. Kanske är det tvärtom större än någonsin?

Kraven kan ibland kännas överväldigande när du står där med ansvar för ett projekt, ett bygge, eller annan uppgift som ska genomföras. Kanske är du din egen, kanske är du anställd eller har en egen personalstyrka. Oavsett vilken roll du spelar, finns ett par saker som är gemensamma för alla och det är behovet av kontroll och överblick. Inte alla detaljer och inte i varje enskilt ögonblick, men som en trygg och grundläggande princip i vardagen.

Det finns ganska många administrativa uppgifter som är mindre lockande för dig som är företagare. Du har tillräckligt att göra ändå, men kanske skulle det hjälpa om du kunde sköta redovisning och bokföring online, i app? Det kommer nu en rad olika smarta lösningar av den här typen av rutiner, som utvecklats för att underlätta, utan att ge avkall på kvalitet och säkerhet. Inbyggda analysfunktioner kan tolka dina foton av till exempel fakturor eller kvitton. Inrapporterade underlag kommer ut som diagram och färdiga analyser. Bokslut och deklaration genereras direkt utifrån dina data i detta digitala verktyg. Informationen finns i molnet, så du kommer åt allting via telefon eller dator, från hängmattan eller flygplatsen. Naturligtvis ingår mänsklig uppbackning i den utsträckning du behöver även när du gör din bokföring online. Du ska, som sagt, förvänta dig att kunna ha både kontroll och överblick!

Ibland har den här branschen uppfattats som lite långsam och ibland också tveksam inför förändringar, men utbudet av en moderniserad och tillgänglig service växer nu stadigt. Många känner sig bekväma med denna förening av tradition och ny teknik. Låt dem som älskar ekonomi, och allt som hör den till, hjälpa dig frigöra tid till det du verkligen älskar. En vinst för alla. Det är du som vet hur ofta du behöver ha kontakt med din redovisningsbyrå i Göteborg, om den ska ligga i storstan, eller om det är smidigare för dig i Jönköping eller Oskarshamn? Behoven varierar naturligtvis över tid. Går du med funderingar på att starta eget, vill du utöka företaget eller börjar det bli dags att gå i pension? Alla förändringar är spännande och viktiga att förbereda och genomföra på bästa sätt.