Håll din pool vid liv ännu längre med Sundance spa reservdelar

Håll din pool vid liv ännu längre med Sundance spa reservdelar - HurBuzz

Om du har ett spabad från Sundance så vet du säkert redan vilken hög kvalitet denna pool håller. Det är inte ovanligt att poolen används under många år, speciellt om du kan använda badet tillsammans med din partner, familjen eller nära vänner. Precis som alla saker kan även en välanvänd pool slitas ut. Tursamt nog finns det olika sätt att fixa detta.

Tillgänglig vardagslyx

Det är svårt att sätta fingret på varför poolen känns så otroligt lyxig. Det skulle kunna vara de härliga luftstrålarna som cirkulerar det varma vattnet och även utför lite lätt massage mot kroppen. Det kan även vara det perfekt tempererade vattnet som ger dig en fantastisk känsla från första tådoppet tills du hoppar ur poolen. Eller så är det möjligheten att kunna dela upplevelsen med någon annan, poolen är tillräckligt stor för mer än en person att vistas i samtidig. Därför är det extra tråkigt när något händer med din pool. Det kan vara att vattnet blir grumligt när den används eller att vissa funktioner helt enkelt inte fungerar. Det finns dock olika sätt att reparera poolen, oavsett om du har Sundance spas eller något annat varumärke. Enklare reparation och vård kan du utföra på egen hand. Om du upplever att det är för avancerat eller komplicerat, hör av dig till återförsäljaren och undersök om de kan skicka eller rekommendera en pooltekniker.

Hitta reservdelar till ditt spabad

En av de första sakerna du kan göra för att få din pool att hålla ännu längre är att byta ut slitna delar, exempelvis insugsskyddet eller UV-lamporna. Vissa delar slits ut snabbare än andra, exempelvis nackkuddarna. Även om de fungerar så kan nedslitningen få ditt spabad att kännas mindre exklusivt. Har du en pool från Sundance Spa i Sverige finns det flera återförsäljare att vända sig till. Oftast kan du kontakta samma företag som du köpte din pool hos.

Byt ut spafilter

Upplever du att vattnet inte är lika klart och fint som de första gångerna du använde poolen? Då kan det vara hög tid att byta ut ditt filter. Sundance Spa har reservdelar i form av utbytbara filter till alla sina poolmodeller. Naturligtvis kan du även hitta andra typer av reservdelar om det skulle behövas. Tänk på att filter ska bytas ut och rengöras regelbundet och med ett speciellt medel.

Se till att underhålla din pool

Oavsett om du har en vanlig pool eller ett lyxigt spabad bör underhållet utföras regelbundet. Det finns många saker du kan göra för att ta hand om poolen eller spabadet, från att använda rätt kemikalier till vattnet till att rengöra munstycken, vårda ytskiktet och mycket mer. Du kan alltid prata med personalen hos poolsäljaren, de hjälper dig mer än gärna med tips och råd.