Integritetspolicy

Integritetspolicy

Hos Hurbuzz är vi engagerade i att skydda våra besökares integritet. Vår integritetspolicy ger dig en bättre förståelse för hur Hurbuzz samlar information och använder och skyddar all information som en besökare tillhandahåller på webbplatsen.

Informationsinsamling, användning och delning

Hos Hurbuzz har vi bara tillgång till information som du frivilligt ger oss via e-post eller annan form av kommunikation. Vidare ber vi dig tillhandahålla viss information så stt du kan bli identifierad när du använder webbplatsen, du kan vara säker på att den kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy. Hurbuzz är ensam ägare till den information som samlats in på webbplatsen. Din information kommer inte att delas eller säljas till ett externt företag.

Om vi inte begärt det, kan vi använda din information för att kontakta dig angående nya service- eller produktuppdateringar.

Du har fullständig tillgång till de data som du tillhandahåller. När som helst kan du göra följande genom att kontakta oss via e-post hurbuzz@gmail.com

  • Se vilka data vi har om dig
  • Ändra / korrigera data vi har om dig
  • Ta bort data om dig
  • Uttrycka någon oro eller fråga om din användning av dina uppgifter
  • Säkerhet och kryptering

Vi vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda din information. När du skickar känslig information via webbplatsen är din information skyddad både online och offline.

Varhelst vi samlar känslig information, inklusive kreditkortsdata eller personligt identifierbara data från dig, krypteras och skickas dessa uppgifter på ett säkert sätt. Du kan verifiera detta genom att leta efter en låsikon i adressfältet och leta efter ”https” i början av webbsidans adress.

Nyligen gifta par som visar sin förlovningsring | Hurbuzz