Såhär bokar du bäst hotell nära Furuvik

Såhär bokar du bäst hotell nära Furuvik | Hurbuzz

Vill du ta med familjen på ett riktigt roligt äventyr är Furuviksparken utanför Gävle ett utmärkt alternativ. Här finns aktiviteter för alla åldrar med en härlig blandning av djur och fartfyllda karuseller. Djur- och nöjesparken har dessutom en tivolidel där ni i familjen kan utmana varandra i 5-kamp eller där barnen kan få testa på att köra radiostyrda bilar. Ja, du hör ju – en dag i Furuvik blir en dag full av skoj och skratt. För att göra vistelsen till något alldeles extra är det dessutom en bra idé att boka en eller flera nätter på ett närliggande hotell för att få ut så mycket av parken och omgivningarna som möjligt. Nedan kommer därför några smarta tips du kan tänka på för att kunna hitta bäst hotell nära Furuviksparken.

Välj ett hotell en bit utanför

För att få en lugn och stressfri semester är det en god idé att börja titta på hotell som inte ligger precis intill parken, utan gärna någon mil utanför. Gävle är till exempel ett utmärkt alternativ där det endast tar 20–30 minuter att ta sig till eller från Furuvik. På så sätt slipper du och din familj trängas med andra besökare och får i stället njuta av det bästa av två världar – en harmonisk hotellvistelse och en fartfylld dag i parken. Starta dagen med en god hotellfrukost och ta er sedan den korta sträckan till Furuvik mätta och belåtna.

Välj ett hotell med restaurang

Efter en lång dag full av aktiviteter är det skönt att välja ett hotell nära Furuvik som dessutom erbjuder restaurang. Att ge sig ut på jakt efter ett passande matställe när alla i familjen är trötta och hungriga slutar oftast i en mindre katastrof. Att i stället kunna gå ner och sätta sig i hotellets restaurang efter väskorna lämnats på rummet är bekvämt för både vuxna och barn.

Boka ett hotell i city

Om ni vill få ut så mycket som möjligt av er resa är det smart att boka ett hotell i Gäve nära city. På så sätt kan ni antingen dagen innan eller dagen efter besöket i Furuvik passa på att upptäcka denna vackra stad och allt vad den har att erbjuda. Vad sägs om ett besök på Sveriges Järnvägsmuseum eller det spännande fängelsemuseet? Eller varför inte gå all in i fartfyllda aktiviteter och spendera dagen på äventyrsbadet Fjärran Höjder? Gävle erbjuder något för alla åldrar och är en perfekt stad för att boka ett hotell eller annat boende nära Furuvik.

Titta på tidigare recensioner

Det sista tipset är kort, men ack så viktigt. Innan du bokar ett hotell – kika på tidigare gästers recensioner och omdömen för att få en bra bild om hotellets service och standard. På så sätt sätter du en större garanti för att du och din familj ska trivas!